fbpx

83-jarige hoogbejaarde man omgekomen bij aanrijding

GFC NIEUWSREDACTIE- De 83-jarige autobestuurder Ewald Banel is vanmorgen na een aanrijding met een personenauto, op de kruising van de J.A Pengelstraat en de Drambrandergracht in het centrum van Paramaribo (Suriname) door vermoedelijk een opgelopen fractuur ter plaatse overleden.

De politie van Nieuwe Haven kreeg omstreeks 08.52 uur de melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s op voornoemde kruising. Daar aangekomen troffen de politieambtenaren een seniorenburger, die geen teken van leven meer vertoonde, achterover op de linker zitting van zijn voertuig aan.

Onderzoek wees uit dat Ewald over de Drambrandergracht reed en ging in richting van de van Idsingastraat. Op voormelde kruising heeft de 83-jarige bestuurder verzuimd voorrang te verlenen aan het verkeer op de J.A. Pengelstraat.

BEKIJK OOK
Beach cleanup om mensen bewust te maken van belang oceanen vrij te houden van zwerfvuil

Hij kwam toen in botsing met een personenauto die over de J.A. Pengelstraat reed en richting de Hogestraat ging. Door vermoedelijk de slag kwam Ewald achterover op de linker zitting van het voertuig terecht.

Zijn ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.