fbpx

82- jarige rijke zakenman met 3 jonge vriendinnen: zij houden mij jong en sterk

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 82- jarige zakenman met een groot geldvermogen beweert dat hij zich niet kan voorstellen dat zijn leeftijdsgenoten er niet voor kiezen om met veel jongere dames te daten.

De tachtiger uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo zegt aan GFC Nieuws Lifestyle dat zijn drie jonge vriendinnen, allen twintigers, ervoor zorgen dat hij jong en vitaal verder door het leven gaat.

Volgens hem zou hij met een levenspartner van zijn leeftijd allang in een bejaardentehuis terecht zijn gekomen.

De steenrijke bejaarde is van mening dat alle mannen er goed aan doen om steeds te zorgen voor verjonging als het gaat om liefdesrelaties.

“Ik heb sinds ik zelf een jongeman was altijd ervoor gezorgd dat ik geen romances begon met dames die ouder zijn dan 30 jaar oud”.

“Voor mij gaan ze boven die leeftijd al met vervroegd pensioen en kunnen mij in geen enkel opzicht meer opwinden. Zodra ze te oud worden, doe ik aan vernieuwing binnen mijn vriendinnenteam”, meent hij.

BEKIJK OOK
Man slaat vriendin op haar hoofd omdat hij nagelknipper niet kan vinden

De grijsaard is niet de enige die er zo over denkt.

Onlangs heeft de populaire Nederlandse influencer en televisiepresentator Dennis Schouten eerlijk toegegeven dat ook hij alleen op zeer jonge dames valt en zich niet aangetrokken voelt tot ‘ouderen’.

Ook één van de grootste acteurs in de geschiedenis van Hollywood Leonardo DiCaprio(geboren in 1974) schijnt een groot probleem te hebben met de leeftijd van zijn liefdespartners.

Zodra zijn vriendinnen de leeftijd van 25 bereiken, maakt hij het uit met hen. Dit gebeurde ook met Camila Morrone, waarna het stel uit elkaar ging.

Foto ter illustratie.