fbpx

82- jarige rijke zakenman die beweert dagelijks met 2 vrouwen naar bed te gaan komt met bewijs

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 82- jarige steenrijke zakenman uit Paramaribo, Suriname, probeert zijn makkers er al jaren van te overtuigen dat hij dagelijks zowel in de ochtend en avond van bil gaat met zijn talrijke minnaressen.

De tachtiger staat erom bekend sinds zijn jonge jaren inderdaad veel mooie vriendinnen te hebben.

En dat hij regelmatig met ze naar bed gaat, daar bestaat bij zijn vrienden geen enkele twijfel over. Waar ze geen geloof in hadden was dat hij op deze leeftijd nog in staat is om dat elke dag tot twee keer te doen. Volgens hen is dat onmogelijk.

Een goede vriend van de womanizer vertelt aan GFC Lifestyle Paramaribo dat de opa zoveel moeite heeft met de scepsis dat hij nu elke dag één van zijn maten belt en hem mee laat luisteren terwijl hij bezig is zijn geliefden te verwennen.

BEKIJK OOK
Vriendinnen leggen uit waarom ze geen onderbroek dragen: het is hygiënischer

Op die manier hoopt hij hen eindelijk te overtuigen dat hij niet jokt.

De Europese health-expert Jonathan Clarke vertelt vanuit Den Haag aan GFC dat indien het de bejaarde inderdaad lukt om die hoge frequentie aan te houden, dat wel zeer uitzonderlijk is.

Hij vermoedt dat de ‘hengst’ bepaalde middelen gebruikt om zijn libido te verhogen en erecties te versterken.

“Het zal mij niet verbazen als blijkt dat hij testosteron in combinatie met Tadalafil of Tomba gebruikt”, aldus de topexpert.

Jonathan Clarke zegt dat uit een recente peiling in de VS blijkt dat slechts de helft van de mannen en bijna een derde van de vrouwen van 70 jaar en ouder nog steeds seksueel actief is.

Gemiddeld hebben deze ouderen twee tot drie keer in de maand geslachtsgemeenschap.

Foto ter illustratie.