fbpx
8-jarig meisje dat weggelopen was van huis verkracht en vermoord door koppel

GFC NIEUWS- Een meisje uit Rusland dat van huis was weggelopen na een ruzie met haar ouders werd verkracht en vermoord, nadat ze een ‘lift’ kreeg van een gehuwd koppel.

Camerabeelden tonen de 8-jarige Victoria (Vika) Teplyakova alleen lopen nabij een bushalte, voordat ze werd ontvoerd.

De echtgenoot heeft het meisje maandag verkracht en daarna dood gewurgd en dumpte het lijk vervolgens nabij een kreek.

Vika werd voor drie dagen vermist toen de politie twee personen arresteerde, Igor Dvornikov, 48, en zijn vrouw Kristina Dvornikov, 31.

De vrouw ontkende in eerste instantie iets af te weten, maar gaf uiteindelijk toen dat zij en haar man het meisje een lift hadden gegeven.

De man zou aan zijn vrouw hebben gezegd dat hij het meisje zou verkrachten, echter deed ze niets om hem te stoppen, omdat zij te bang voor hem is. De vrouw werd uit de auto gedirigeerd, terwijl hij het meisje verkrachtte en vermoorde in de auto.

Hij sleurde vervolgens het lichaam van het meisje uit de auto en dumpte het nabij een kreek.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.