fbpx
73- jarige man die door jongeren met de dood tot gevolg werd mishandeld, mogelijk in de val gelokt via homo chatsite

GFC NIEUWS- De 73- jarige man die woensdagavond op gruwelijke wijze is overleden nadat hij door een groep minderjarigen werd mishandeld, is waarschijnlijk in de val gelokt.

Dat beweren vrienden en kennissen van het slachtoffer.

De man sprak vaker af via een homo chatsite en was die bewuste avond mogelijk in de veronderstelling dat hij een date met een man had. Er blijken vaker homomannen slachtoffer te zijn van valse dates, waarna ze in elkaar worden geslagen.

De fatale mishandeling vond plaats aan de Spijkerstraat in Arnhem (NL).

De politie heeft intussen al zes verdachten achter slot en grendel geplaatst. Drie van de verdachten zijn vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Van de andere drie zal in het weekend worden besloten of ze langer moeten blijven vastzitten en aan de rechter-commissaris worden voorgeleid, meldt de politie.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.