fbpx
7-jarig meisje overlijdt tijdens operatie aan haar keelamandelen

GFC NIEUWS- Het 7-jarige Amerikaanse meisje Paisley is overleden tijdens een routine-operatie aan de keelamandelen.

“Voordat ze de operatie inging, was er niets aan de hand”, zegt de oma van het meisje. Tijdens de operatie stopte het hart van het meisje en werd het meisje niet meer wakker en overleed in het ziekenhuis.

“Voordat ze de operatie in ging had ze geen enkele angst”, vervolgt oma Mary Beth Truelock. “Ze was aan het lachen en gelukkig. Er was ook niets mis met haar.” Wel snurkte Paisley al een tijdje tijdens het slapen. Daarom werd besloten om haar keelamandelen operatief te laten verwijderen.

De ouders laten verder weten dat ze hopen dat autopsie op het lichaam van Paisley meer inzicht zal bieden in de oorzaak van het overlijden van hun dochter.

Volgens een KNO-arts worden er heel veel operaties uitgevoerd, maar vallen er wereldwijd jaarlijks ‘enkele doden’. Het is misschien een routineoperatie, maar wel in een ingewikkeld gebied. Jaarlijks sterven dan ook wereldwijd een paar mensen door deze ingreep, vaak vanwege een nabloeding.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.