fbpx
7-jarig jongetje na 52 dagen gered nadat kind werd gespot op ‘dark web’

GFC NIEUWS- Russische autoriteiten gingen ervan uit dat een 7-jarig jongetje was vermoord, nadat hij was ontvoerd uit zijn woning, totdat een Westerse intelligentiedienst een jongetje ontdekte op ‘dark web’.

De 7-jarige Savely Rogovtsev verdween in september op mysterieuze wijze. Aangenomen werd dat de jongen al was vermoord door zijn ontvoerder, meldt Mirror.

Echter na 52 dagen kreeg de Russische politie een tip van Interpol dat de jongen was gespot op een site op het ‘dark web’. Het jongetje leefde nog en bevond zich ruim 22km verwijderd van zijn ouderlijke woning.

Het jongetje werd op dezelfde dag bevrijd en herenigd met zijn ouders. De politie heeft een 26-jarige man aangehouden die wordt verdacht van ontvoering en misbruik van het jongetje.

Het jongetje wordt nu psychisch begeleid door deskundigen.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.