fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

68-jarige oude man doodgestoken en in stukken gehakt door zijn 16-jarige minnares en nieuwe vriend

GFC NIEUWS- Een 16-jarig meisje uit Oekraïne heeft naar verluidt haar 68-jarige minnaar doodgestoken, in stukken gehakt en vervolgens de lichaamsdelen in 14 vuilniszakken gestopt en begraven.

Het meisje zou tot deze daad zijn overgegaan, nadat ze een nieuw jong vriendje had ontmoet. De 16-jarige verdachte Elis Panchuk en haar vriend, 17, zijn door de politie aangehouden.

De overblijfselen van Hasan Yildirim werden volgens The Sun door haar en de nieuwe vriend begraven in 14 vuilniszakken aan de rand van de zuidelijke stad Bilhorod-Dnistrovskyi. De man, die Turks staatsburger was en een bedrijfje had in Oekraïne, verdween in juli van dit jaar plotseling.

OOK INTERESSANT
Drie verdachten aangehouden in vermissingszaak minderjarige meisjes

Zijn bezorgde familieleden namen contact op met de politie, nadat hij niet op zijn werk was verschenen. Na het appartement van Yildirim te hebben onderzocht, vonden de politie sporen van bloed.

Tijdens het verhoor bekende de tiener hem te hebben vermoord en in stukken gehakt in de badkamer.

Foto ter illustratie: unsplash