fbpx
Facebook Pagelike Widget

68-jarige man ingesloten voor mishandeling echtgenote

GFC NIEUWS- De 68-jarige Ball B. is op 2 februari aangehouden door de politie van Corantijn voor mishandeling van zijn 67-jarige echtgenote.

De vrouw deed het politiebureau op 31 januari aan en deed aangifte tegen haar echtgenoot.

Volgens haar verklaring wordt ze al jaren door haar man mishandeld, maar doet voor het eerst aangifte tegen hem.

Onderzoek wees uit dat de man op 2 februari zijn vrouw in beschonken toestand heeft toegetakeld en haar met een scherp voorwerp wilde aanvallen. De vrouw beschermde zichzelf door de slag af te weren met haar linkerhand. Zij raakte hierdoor gewond en probeerde weg te komen.

Tijdens haar vluchtpoging werd zij door haar echtgenoot gestoten, waardoor zij op de vloer kwam te vallen. De dronken man bracht zijn vrouw slagen toe op het lichaam en moest zij medisch worden behandeld.

De verdachte Ball ingesloten. Het verder onderzoek is overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld van het bureau Nickerie.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…