fbpx
Facebook Pagelike Widget

68-jarige bromfietser sterft kort na dubbele aanrijding

De 68-jarige bromfietser Edmund Donk is op woensdagmiddag 1 april aangereden door twee auto’s en is naderhand in het ziekenhuis overleden.

Woensdagmiddag, omstreeks drie uur, reed Donk op zijn bromfiets vanuit de Libanonweg de Indira Gandhiweg op. Daarbij verleende hij geen voorrang aan het verkeer op de Indira Gandhiweg.

Hij werd eerst aangereden door een voertuig dat werd bestuurd door een vrouw. Vervolgens werd het slachtoffer nogmaals aangereden door een mannelijke autobestuurder.

Beide autobestuurders reden volgens informatie van de PR van het KPS over de Indira Gandhiweg.

Het slachtoffer Donk is als veroorzaker aangemerkt van deze dubbele aanrijding. Hij is in de vroege ochtend van donderdag 2 april in het ziekenhuis overleden ten gevolge van de opgelopen verwondingen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.