fbpx
65-jarige Reon Ishwardath omgekomen bij aanrijding in Nickerie

GFC NIEUWS- De 65-jarige Reon Ishwardath is bij een aanrijding in Nickerie overleden.

De politie kreeg in de avond van maandag 22 juni de melding van de aanrijding tussen twee autobestuurders op de hoek van de A.K. Doergashaw- en de Wilhelminastraat.

De politie trof op de plek van de aanrijding het ontzielde lichaam van de autobestuurder Ishwardath aan. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat beide bestuurders vermoedelijk met vrij hoge snelheden hebben gereden.

De als veroorzaker aangemerkte Iswardath reed over de Wilhelminastraat richting van de Parabiersinghweg, terwijl de andere bestuurder over de A.K. Doergashawstraat reed richting F.O. Lasleystraat.

OP de eerder genoemde kruising heeft de bestuurder Ishwardath geen voorrang verleend aan het doorgaand verkeer over de voorrangsweg met als gevolg de aanrijding.

Na de aanrijding kwam Ishwardath met zijn voertuig tegen de voorgevel van een gebouw aan. Hij werd uit zijn auto geslingerd en kwam enkele meters van het voertuig op straat te vallen. Hij stierf kort daarna.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…