fbpx

65-jarige fietser overlijdt in ziekenhuis

GFC NIEUWS- De 65-jarige fietser, Humphrey Tjoen, is op 6 november na te zijn aangereden door een bromfietser aan de Henk Arronstraat in het ziekenhuis overleden.
De politie van Centrum kreeg om 16.00 uur de melding van de aanrijding tussen een fietser en een bromfietser. De wetsdienaren begaven zich naar de locatie en troffen de fietser die niet aanspreekbaar was op het wegdek aan.
In kritieke toestand werd de bejaarde fietser per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst in de ziekeninrichting begaf hij de geest.
Volgens een verklaring van de 18-jarige bromfietser, Gianny P., reden beide rijtuigen over de Henk Arronstraat. Zij kwamen vanuit de Johan Adolf Pengelstraat en gingen richting het Onafhankelijkheidsplein.
De fietser die uiterst rechts reed, week ter hoogte van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) uit naar links. De fietser werd daarbij aangereden door de bromfietser die op dat moment uiterst links kwam aangereden.
Het ontzielde lichaam van de fietser is voor obductie in beslag genomen. De bromfietser zal worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie, waarna het dossier voor verdere afhandeling zal worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

BEKIJK OOK
Vijf mannen aangehouden tijdens drugsinval, zesde verdachte meldt zich aan