fbpx
65-jarige fietser overlijdt in ziekenhuis

GFC NIEUWS- De 65-jarige fietser, Humphrey Tjoen, is op 6 november na te zijn aangereden door een bromfietser aan de Henk Arronstraat in het ziekenhuis overleden.

De politie van Centrum kreeg om 16.00 uur de melding van de aanrijding tussen een fietser en een bromfietser. De wetsdienaren begaven zich naar de locatie en troffen de fietser die niet aanspreekbaar was op het wegdek aan.

In kritieke toestand werd de bejaarde fietser per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst in de ziekeninrichting begaf hij de geest.

Volgens een verklaring van de 18-jarige bromfietser, Gianny P., reden beide rijtuigen over de Henk Arronstraat. Zij kwamen vanuit de Johan Adolf Pengelstraat en gingen richting het Onafhankelijkheidsplein.

De fietser die uiterst rechts reed, week ter hoogte van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) uit naar links. De fietser werd daarbij aangereden door de bromfietser die op dat moment uiterst links kwam aangereden.

Het ontzielde lichaam van de fietser is voor obductie in beslag genomen. De bromfietser zal worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie, waarna het dossier voor verdere afhandeling zal worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.