fbpx

64-jarige vrouw wordt gestalkt door ex-vriend die euro’s en sieraden terug wil hebben

GFC NIEUWS– Een 64- jarige vrouw die woont het district Commewijne ervaart de akelige gevolgen die een gebroken liefdesrelatie soms met zich kan meebrengen.

GFC Nieuws verneemt van haar zoon dat zijn moeder ten einde raad is omdat haar 9 jaar oudere ex- vriend uit Paramaribo haar het leven nu ondraaglijk maakt. Het imago van de vrouw wordt door de ex volledig kapot gemaakt, zo wordt beweerd.

De man belt al haar familieleden, vrienden en zelfs haar voormalige collegae, om kwaad over haar te spreken en beschuldigen van diefstal van zijn geld.

Volgens informatie heeft de man voor een zeer groot deel met euro’s geholpen tijdens de bouw van een huis voor de zoon van zijn toenmalige vriendin. Ook gaf hij haar sieraden. Nu wil hij zijn euro’s die hij heeft geïnvesteerd  en de sieraden terug.

BEKIJK OOK
Vijf verkiezingswerkgroepen geïnstalleerd

“Maar dat deed hij uit vrije wil. Er is niets aan hem gevraagd, hij stelde zelf voor om geld te geven. Ook kreeg mijn moeder sieraden waar ze niet eens om vroeg. En nu ze geen relatie meer met hem wil wordt haar naam overal vernietigd en wordt ze uitgemaakt voor dievegge”, zegt de zoon.

GFC Nieuws vroeg de man om een reactie. Hij is van mening dat zijn haast bejaarde ex- vriendin hem op basis van valse beloften, in het kader van de liefdesrelatie, geld heeft afgetroggeld en overweegt zelfs een een aanklacht in te dienen wegens oplichting.

Foto: unsplash