fbpx
64-jarige Nederlandse vrouw gepakt met 6,5 kg cocaïne

Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft vorige week dinsdag de 64-jarige Nederlandse passagier, Antoinette B., op de Johan Adolf Pengel Internationale lLuchthaven aangehouden, waarna zij werd overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade.

B. stond op vertrek naar Nederland. Tijdens controle werd in haar reiskoffer pakjes met cocaïne met een gewicht van 6,5 kilogram aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding heeft zij verklaard dat zij op de luchthaven de drugs van een onbekende man kreeg om die vervolgens mee te nemen naar Nederland.

De vrouw is in verzekering gesteld.

Foto: Archief GFC

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…