64-jarige man bewusteloos aangetroffen nabij Telesur

De 64-jarige Lesley van Halen is in de nacht van woensdag 27 maart bewusteloos aangetroffen aan de Maagdenstraat, ter hoogte van Telesur aan het Valliance Plein.

De ingeschakelde politie trof van Halen die niet aanspreekbaar was langs de weg aan. Uit zijn neus sijpelde bloed en kwam er schuim uit zijn mond. Uitwendig bekeken vertoonde het slachtoffer geen letsels.

De ambulance werd ingeschakeld en bij aankomst verklaarde het ambulancepersoneel dat van Halen de geest had gegeven. Een arts stelde de dood vast.

Het ontzielde lichaam ligt opgebaard in het mortuarium. Het lijkt mag in opdracht van het Openbaar Ministerie worden afgestaan aan de nabestaanden.

Lesley van Halen is van Creoolse komaf met een geschatte lengte van 1.75 meter. Hij is slank en heeft kort geknipt haar. Hij was gekleed in een lange blauwe jeans broek en een licht crème schotse hemd en droeg een zwarte tas met zich mee.

De politie deed onderzoek in de buurt, echter zijn er geen ooggetuigen achterhaald.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de nabestaanden van Lesly van Halen, door te geven aan de politie van ressort Paramaribo.

Overige berichten