fbpx
Facebook Pagelike Widget

61-jarige vakantieganger kapt ander tijdens woordenwisseling

GFC NIEUWS- De 61-jarige Wadjad Ali B. is voor bedreiging en zware mishandeling door de politie van Lelydorp ingesloten.

De verdachte woont in Nederland en is voor vertoeft voor enige tijd in Suriname.

Wadjad Ali heeft de 27-jarige G.M. met een houwer gekapt, blijkt uit het voorlopig onderzoek. G.M. was met twee andere mannen, een buurman en buurvrouw gaan helpen om spullen te halen op hun oud woonadres.

Op dat adres is een oudere zus van de buurman de hoofdbewoner. De buurman en zijn partner waren verhuisd nadat zij mot kregen met die zus.

Toen zij op het adres in kwestie arriveerden bleek de zus niet thuis te zijn. Haar jongere broer, die nog een sleutel van dat huis had, ging naar binnen om de spullen te nemen. Terwijl hij daarmee bezig was, kwam zijn zus thuis aan en begon met hem te ruziën.

Hun zwager Wadjad Ali kwam kort daarna ook ter plaatse en begon iedereen daar te bedreigen met uitzondering van de zus. Op een bepaald moment haalde Wadjad Ali een houwer tevoorschijn en ging G.M. daarmee te lijf.

G.M. werd gekapt aan zijn hand.

Zoals eerder aangegeven is Wadjad Ali, die in Nederland woonachtig is en op vakantie hier te lande is, door de politie aangehouden en in verzekering gesteld.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…