61-jarige vakantieganger kapt ander tijdens woordenwisseling

GFC NIEUWS- De 61-jarige Wadjad Ali B. is voor bedreiging en zware mishandeling door de politie van Lelydorp ingesloten.
De verdachte woont in Nederland en is voor vertoeft voor enige tijd in Suriname.
Wadjad Ali heeft de 27-jarige G.M. met een houwer gekapt, blijkt uit het voorlopig onderzoek. G.M. was met twee andere mannen, een buurman en buurvrouw gaan helpen om spullen te halen op hun oud woonadres.
Op dat adres is een oudere zus van de buurman de hoofdbewoner. De buurman en zijn partner waren verhuisd nadat zij mot kregen met die zus.
Toen zij op het adres in kwestie arriveerden bleek de zus niet thuis te zijn. Haar jongere broer, die nog een sleutel van dat huis had, ging naar binnen om de spullen te nemen. Terwijl hij daarmee bezig was, kwam zijn zus thuis aan en begon met hem te ruziën.
Hun zwager Wadjad Ali kwam kort daarna ook ter plaatse en begon iedereen daar te bedreigen met uitzondering van de zus. Op een bepaald moment haalde Wadjad Ali een houwer tevoorschijn en ging G.M. daarmee te lijf.
G.M. werd gekapt aan zijn hand.
Zoals eerder aangegeven is Wadjad Ali, die in Nederland woonachtig is en op vakantie hier te lande is, door de politie aangehouden en in verzekering gesteld.

Overige berichten