fbpx

61-jarige inbraakslachtoffer mishandeld en gekneveld

GFC NIEUWS- Een 61-jarige man werd op 17 september in zijn woning mishandeld en gekneveld door drie gemaskerde criminelen.
De politie van Jarikaba kreeg op 17 september melding van een geval van diefstal door middel van geweld aan de Wayamboweg, Saramacca. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer omstreeks negen uur in de avond in zijn woning was toen de achterdeur van de woning werd opengetrapt door drie gemaskerde criminelen.
Terwijl een van de criminelen in huis bleef met het slachtoffer gingen zijn kompanen naar buiten om onderdelen van een graafmachine te demonteren. Het betreft in deze een graafmachine van het merk JCB. Er zijn 2 “final drives” een startersmotor, een accu en een hydraulische pomp van de graafmachine losgemaakt en meegenomen door de criminelen.
Behalve de graafmachineonderdelen hebben de criminelen ook een geldbedrag in Surinaamse dollar van het slachtoffer gestolen.
Informatie met betrekking tot deze diefstal mag doorgespeeld worden aan de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers: 403645, 402736 of 402730.

BEKIJK OOK
Vrede begint met een glimlach