fbpx
60-jarige dood na verkeersongeval in Brokopondo

De 60-jarige mede-inzittende Alberka Babe is gistermiddag, donderdag 26 maart, overleden kort nadat de personenauto waarin hij zat tegen een duiker aankwam.

De 23-jarige autobestuurder heeft verklaard dat hij in zijn personenauto met vier mede-inzittenden, over de rijweg naar Atjoni reed. Ter hoogte van kilometer 36 moest hij naar links uitwijken voor een tegenligger die op zijn rijhelft kwam aangereden.

Zijn personenauto kwam door die uitwijkmanoeuvre in het bos langs de weg terecht, zegt de politie.

In het bos bevindt zich een koker waartegen de auto is aangekomen. De chauffeur en twee van de mede-inzittenden klaagden over lichaamspijnen. De vierde mede-inzittende raakte gewond aan zijn hoofd en klaagde ook over lichaamspijnen.

Het ontzielde lichaam van Alberka Babe is voor obductie in beslag genomen.

Deze zaak is in onderzoek bij de Verkeersunit van de politie Regio Midden Suriname.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…