fbpx
6 nieuwe coronadoden genoteerd; aantal nu op 91

GFC NIEUWS- Het aantal coronadoden in Suriname is met 6 toegenomen.

De teller van het totaal aantal Covid-19-doden sinds de uitbraak van het virus in maart is 91. Het is niet duidelijk als de 6 nieuwe gevallen van de afgelopen 24 uren zijn.

Door critici werd aangehaald dat de teller niet altijd klopt en dat meer Covid-doden te betreuren zijn. Vanavond zouden daarom nog 6 gevallen worden toegevoegd.

Binnen een etmaal kwamen er 15 nieuwe coronagevallen bij. 50 personen zijn genezen verklaard en mochten naar huis. 8 personen liggen nog op de ICU van ziekenhuizen.

Het aantal actieve Covid-gevallen is gedaald naar 725.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…