fbpx
59-jarige vader ingesloten voor doodkappen eigen zoon

GFC NIEUWS- De 59-jarige Asokh G. is ingesloten voor het doodkappen van zijn eigen zoon.

De 39-jarige Tony Persaud is zaterdag om het leven gebracht tijdens een kappartij bij zijn woning te Welgedacht C.

De politie van Santo Boma trof het slachtoffer aan met een kapverwonding in zijn buikstreek en een aantal steekverwondingen.

Volgens een verklaring van de partner van Persaud leefden de vader en zoon in onmin met elkaar. Iedere keer wanneer de vader dronken was, werden ze uitgescholden en met de dood bedreigd. Op de bewuste dag was dat weer het geval. De zoon die ook onder invloed van alcohol verkeerde, kreeg een woordenwisseling met zijn vader.

Tijdens de ruzie duwde Persaud zijn vader, waarbij de man op de grond kwam te vallen. Na die handeling te hebben gepleegd deed de zoon zijn woning aan om een bier te drinken. Zijn vader kwam op een onbewaakt moment bewapend met een scherpvoorwerp op hem af en bracht hem een kapverwonding en enkele steekverwondingen toe.

Het lijk van Persaud is door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…