fbpx

59- jarige smoorverliefde vrouw meedogenloos misbruikt door haar 35- jarige vriend

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een 59- jarige vrouw die tot over haar oren verliefd is op een 24 jaar jongere man met wie zij een LAT- relatie had is op meedogenloze wijze misbruikt.

De vijftiger uit Utrecht heeft een deel van haar spaargelden uitgegeven aan het afbetalen van schulden van haar geliefde die oorspronkelijk uit het buitenland komt. Een deel van het geld zou hij ook hebben gestuurd naar zijn familieleden in Suriname.

Het zou uiteindelijk gaan om een totaalbedrag van ruim euro 41.000.

Naar verluidt heeft de man de liefdesverhouding die nog geen half jaar duurde verbroken toen zijn vriendin hem te kennen gaf dat bijna al haar reservegelden op zijn.

De zoon van de vrouw vertelt aan GFC Lifestyle in Den Haag dat hij zijn moeder tot vervelens toe maar zonder succes heeft gewaarschuwd om zich niet te laten misleiden door de mooie woorden en loze beloften van de heer.

OOK INTERESSANT
Een duurdere en grotere auto maakt een mens niet gelukkiger, integendeel

Volgens haar kind heeft zijn ma nog steeds hoop dat de relatiebreuk hersteld kan worden. Zij is er bovendien nog niet van overtuigd dat haar ex alleen uit was op haar geld.

Naar verluidt heeft de misbruiker al die tijd ook nog een 62- jarige vriendin in Den Haag die nog niet op de hoogte is gebracht van zijn dubbelleven. Familieleden van de vrouw zijn voornemens dat binnenkort te doen.

Foto ter illustratie.