fbpx

58 jaar Torarica Resort

GFC NIEUWS- Het begon allemaal op dinsdag 10 juli 1962; de dag waarop Torarica Resort haar deuren officieel opende voor het publiek.
Vol trots viert Torarica vandaag 10 juli, 58 jaar toonaangevende service en dienstverlening in de Surinaamse hotelbranche. Torarica Resort is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar begrip binnen de Surinaamse Gemeenschap. “Wij kunnen vol trots zeggen dat het hotel al 58 jaar lang de ideale plek is voor zaken, ontspanning en onvergetelijke familievakanties.”
Het Resort is opgericht voor de gast die opzoek is naar een oase van rust en comfort te midden van al het entertainment, in het hartje van Paramaribo.
Middels dit bericht wil Torarica Resort een woord van dank uitspreken aan een ieder die het bedrijf de afgelopen 58 jaren ondersteund heeft. Zonder deze toewijding, onvoorwaardelijke – en loyale steun had Torarica Resort zich in de loop der jaren nooit kunnen ontwikkelen tot een respectabel en voorstaand hotel, welke zij vandaag aan de dag is.
Vanwege het coronavirus zijn er jammer genoeg geen grote festiviteiten gepland om deze speciale dag te herdenken. “Desondanks bent u vandaag van harte welkom op het Terras van Tangelo. Tussen 15.00 en 20.00 uur zijn er overheerlijke “Friyari” cocktails verkrijgbaar tegen een scherp tarief.”

BEKIJK OOK
Vier jongemannen aangehouden voor verkrachting