570 duizend coronadoden zonder vaccin, 0 doden door complicaties Pfizer en Moderna vaccins in de VS

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Dat het verstandig is om te vaccineren tegen COVID-19, de voordelen zeer groot zijn en dat er een overvloed aan bewijs is dat het prikken zeer veilig is tonen de cijfers aan! Ruim 570 duizend personen die niet gevaccineerd waren zijn in de Verenigde Staten door COVID-19 overleden.

Ter vergelijking: niemand in de  VS van de honderden miljoenen mensen die de Pfizer of Moderna vaccins geïnjecteerd hebben gekregen is overleden door complicaties van de inenting.

De vaccins hebben een zeer hoge beschermingsgraad. Indien deze vaccins eerder beschikbaar zouden zijn en de 570.000 onfortuinlijke personen waren ingeënt, zou een zeer groot deel nu nog in leven zijn. De vaccins zijn dus veilig en redden levens.

De COVID- vaccins kunnen wel bijwerkingen veroorzaken, zoals koorts, pijn op de prikplek of vermoeidheid. Dat is heel normaal. Sommigen merken zelfs helemaal niets van de vaccinatie.

Volgens gezondheidsexperts heeft de overgrote meerderheid na inenting met de Moderna en Pfizer vaccins maar een dag of twee  milde klachten die niet gevaarlijk zijn.

Overige berichten