fbpx
56- jarige vrouw slachtoffer roofmoord

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de 56- jarige Balwanti Kharagram-Santohki werd zaterdag in haar woning te Welgedacht C aangetroffen.

Het vermoeden bestaat dat zij slachtoffer is van een diefstal door middel van geweldpleging met haar dood tot gevolg.

Omstreeks elf uur vanmorgen heeft de schoondochter van het slachtoffer haar gezond en wel in huis achtergelaten. De schoondochter verliet de woning om de echtgenoot van mevrouw Santohki op te halen, die eerder op de dag van huis vertrokken was. Bij die gelegenheid stond de achterdeur van de woning open, terwijl het latere slachtoffer in de keuken bezig was. De man en schoondochter keerden omstreeks twaalf uur naar huis en troffen het ontzielde lichaam van de vrouw in de woning aan.

Het ontzielde lichaam vertoonde een verwonding aan het hoofd en de benedenwoning was overhoop gehaald. Er moet een geldbedrag in Surinaamse dollar uit het huis zijn weggenomen. De dief is vermoedelijke via de opstaande achterdeur de woning binnengedrongen en heeft het slachtoffer vermoedelijk met een hard voorwerp op het hoofd geslagen met het voor haar noodlottig gevolg.

Het ontzielde lichaam is voor obductie door de politie in beslag genomen.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…