fbpx
55-jarige man ingesloten voor mishandeling ex-partner

GFC NIEUWS- De 55-jarige Marcelino P. is door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) ingesloten op verdenking van zware mishandeling van zijn ex-partner.

De vrouw heeft enige tijd terug de relatie verbroken en heeft haar intrek genomen in een andere woning. Dat woonadres is bekend bij Marcelino.

Marcelino drong de woning van zijn ex-partner binnen en viel haar aan. Door de mishandeling liep het slachtoffer onder andere letsels op in haar gelaat.

De vrouw deed aangifte waarna Marcelino werd opgespoord door de politie. Enkele dagen na de aangifte eind mei werd hij door leden van het RBTP in de Lalarookhweg gesignaleerd en aangehouden. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt alwaar de aangifte is gedaan.

Hij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

De vrouw heeft intussen een beschermingsbevel aangevraagd bij de rechter tegen Marcelino.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.