fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

55-jarige arbeider verdronken tijdens werkzaamheden

De 55-jarige arbeider, Vinod Rooplall, viel maandag tijdens werkzaamheden in de Nickerierivier en vermoedelijk verdronken. De politie van het ressort Nickerie werd door de werkgever ingeschakeld.

De werkgever bevond zich met vijf arbeiders voor voorbereidingswerkzaamheden op een ponton om deze de volgende dag weg te slepen naar Nieuw Nickerie.

Op een bepaald moment vroeg hij aan zijn arbeider Vinod om een trechter op de duwboot te halen. Toen hij te lang op de trechter wachtte, stuurde hij een andere arbeider om Vinod te roepen.

De werkgever gaf verder aan dat hij en de overige arbeiders op een bepaald moment iemand ‘hoi hoi’ hoorden roepen. Omdat het al donker was, werd het zoeklicht gericht in de richting vanwaar zij het geroep hoorden.

OOK INTERESSANT
Ron DeSantis, gouverneur van Florida, lanceert presidentiële campagne

Ongeveer 100 meters verder zagen ze slechts het hoofd van Vinod boven water, terwijl hij met de sterke rivierstroming werd meegevoerd en op een gegeven moment in de diepte verdween.

Het vermoeden bestaat dat Vinod van de ponton viel toen hij naar de duwboot wilde springen en in het water terechtkwam. Een zoekactie leverde niet het gewenste resultaat op.

Het ontzielde lichaam van Vinod werd woensdag ter hoogte van de laatste sluis op Groot Henarpolder gesignaleerd en opgevist.

Het lijk is afgestaan aan de familie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort, meldt de PR van het KPS.(GFC)