fbpx
52-jarige man door rovers doodgeschoten in woning

GFC NIEUWS- De 52-jarige Joe Louis Primchand is vanochtend, donderdag 9 augustus, dood aangetroffen in een slaapkamer zin zijn woning te Ephraimzegen in het politieressort Latour.

Vanochtend werd de politie gebeld door een huisbewoner van het slachtoffer, die aangaf dat er bij hun thuis was ingebroken en dat Primchand waarschijnlijk was neergeschoten. De politie ging voor onderzoek ter plaatse en trof het ontzielde lichaam van de man aan in een slaapkamer.

Het lijk vertoonde sporen van geweld aan het hoofd en andere delen van het lichaam. Volgens een verklaring van de belster hoorde zij een gestommel in het huis en het geluid alsof een schot dat afging.

Een der toegangsdeuren tot de woning vertoonde sporen van braak. Uit het huis moeten twee zangvogels en een jachtgeweer zijn gestolen.

Het is vooralsnog niet duidelijk wat voor soort verwonding de overledene aan het hoofd heeft opgelopen, meldt het KPS.

Het lijk is door de politie voor obductie in beslag genomen.

De politie van Latour heeft deze zaak voor nader onderzoek overgedragen aan Kapitale Delicten.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…