50-jarige man huwt na 20 jaar eigen nicht die aanwezig was op zijn huwelijk

GFC NIEUWS- Emma Keeley dacht op haar huwelijksdag dat ze trouwde met de man van haar dromen, maar na 20 jaar daarna kreeg ze een verassing van haar leven.

Haar echtgenoot zou haar uiteindelijk verlaten voor zijn 20-jaar-jongere nicht, die overigens ook aanwezig was als gast op hun huwelijk.

Emma, 44, en Wayne Dalton, 50, ontmoetten elkaar in 2004 in een nachtclub. Hun eerste kind, een dochter, werd in 2006 geboren en een jaar daarna trouwde het koppel.

Zijn nichtje, Samantha Riley (26), dat toen een tiener was, werd ook uitgenodigd en is ook te zien op een van de huwelijksfoto’s samen met het stel.

De moeder van Wayne en Samantha zijn zussen.

In 2008 kregen Emma en Wayne hun tweede kind, een jongen en het gezin kocht een woning in het noorden van Engeland.

Na maanden van ruzie in 2017 besloot het koppel dat Wayne de woning voor enige tijd zou verlaten, in de hoop dat ze weer bij elkaar zouden komen. Het koppel bleef het contact onderhouden en kwam Wayne zijn kinderen regelmatig zien.

Echter besloot Emma in juli 2018 om de relatie te beëindigen. Kort daarna werd ze door een familielid van de man geïnformeerd over de relatie tussen haar man en zijn nichtje. Wayne gaf toe dat hij een relatie had met zijn nicht.

Wayne zegt in gesprek met de media: “Ik heb geprobeerd om mijn huwelijk te redden, maar het lukte niet. Toen ik voor Samantha viel, woonde ik in bij mijn moeder en heb niets verkeerd gedaan. Ik weet dat mensen opkijken, omdat ik een relatie heb met mijn eigen nicht, maar dat doet de Koninklijke familie al jaren en niemand die ze van incest heeft beschuldigd. Ik ben niet illegaal bezig.”

Overige berichten