fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

5 personen doen aangifte tegen nep woningverhuurder

GFC NIEUWS- De politie van Geyersvlijt heeft op 11 december de 46-jarige S.K. voor oplichting via social media opgesloten.
De verdachte publiceerde op Facebook een bericht dat hij een benedenwoning verhuurde. In de bovenwoning verbleef de huurder zelf. Enkele woningzoekenden reageerden op het bericht en maakten een afspraak met de verhuurder.
Op de afgesproken plek betaalden de verhuurders alvast het gevraagde bedrag. S.K. hield de mensen dan voor dat hij nog bezig is met kleine renovatiewerkzaamheden en dat hij nog bezig was de airco in orde te maken.
Na de geldbedragen te hebben ontvangen was hij vanaf dat tijdstip niet meer bereikbaar. Inmiddels hebben vijf benadeelden aangifte van oplichting tegen S.K. gedaan.
Het vermoeden bestaat dat er meerdere personen benadeeld zijn geworden. Deze worden opgeroepen zich te begeven naar het politiebureau Geyersvlijt voor het doen van aangifte.

OOK INTERESSANT
Vader, 42, en 19-jarige dochter aangehouden bij drugsinval politie