fbpx
5-jarig jongetje dat zusje beschermde ernstig verwond door kangoeroe

GFC NIEUWS- Een vijfjarige jongen heeft ernstige verwondingen opgelopen na een aanval door een kangoeroe, terwijl hij probeerde zijn zusje te beschermen.

Cooper Heinz en Georgia (3) speelden maandag op hun achtererf in Australië toen het incident zich voltrok.

Moeder Holly vertelt dat het beest eerst het meisje aanviel waarna haar broer verwoede pogingen ondernam om het dier weg te jagen.

Cooper, die aan autisme lijdt, zei aan zijn zusje om weg te rennen en ging tussen het meisje en het dier staan. De kangoeroe gaf hem toen eerst een slag in zijn gezicht, daarna zijn rug en armen.

De moeder greep vervolgens een stok en probeerde het beest weg te jagen.

Uiteindelijk vluchtte het beest weg en werd de jongen naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Meer nieuws

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.