49-jarige vrouw uit Paramaribo zweert wraak nadat 22- jarige dame ervandoor gaat met echtgenoot

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 49- jarige gehuwde vrouw uit het noorden van Paramaribo heeft in meerdere Whatsapp berichten die zij heeft gestuurd naar verschillende vriendinnen, in niet mis verstane bewoordingen wraak gezworen.

Uit de berichten kan geconcludeerd worden dat de 40- plusser in woede ontstak nadat zij erachter kwam dat haar echtgenoot een liefdesrelatie is begonnen met een 27- jaar jongere Braziliaanse vrouw uit dezelfde stad.

“Ik zal ga haar vermoo…! Deze vieze kleine mot.omeid weet niet met wie ze te maken heeft. Ze weet niet waar ze aan is begonnen en gaat heel erg veel spijt krijgen”, staat in een van de passages van de boze dreigboodschappen.

Volgens informatie woonde het huwelijkskoppel al jaren gelukkig samen met hun kinderen.

Haar twee jaar oudere echtgenoot zou echter onlangs in een sportschool in contact zijn gekomen met de veel jongere vrouw en verliefd op haar zijn geraakt.

De man heeft intussen een huis gehuurd en heeft daar samen met de Braziliaanse zijn intrek genomen.

Een vriendin van de verlaten vrouw zegt aan GFC Nieuws dat zij zich ernstige zorgen maakt over de ontstane situatie.

BEKIJK OOK GFC NIEUWS: Behandelingen Constantin goedkoopste en kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

“Ik ken mijn vriendin en weet dat ze in staat is om zeer gekke dingen te doen als ze boos is. Ik vrees voor de veiligheid van zowel die jongedame als die van haar ontrouwe ex- man”, verwoordt ze haar angstgevoelens.

Foto ter illustratie.