fbpx
48-jarige ondernemer ingesloten voor verduistering

GFC NIEUWS- De 46-jarige ondernemer Rakesh M. is op 5 oktober door de recherche van Regio Oost aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld voor verduistering en onttrekking van de beslag legging van een zwaar materieel.

Rakesh verkocht een zwaar materieel voor iemand, maar had de koper niet gezegd dat het zwaar materieel technische mankementen had.

De koper bracht het zwaar materieel terug voor Rakesh met terugeising van zijn geld. De koper maakte vervolgens een civiele zaak aanhangig tegen Rakesh, toen die weigerde de verkoopovereenkomst terug te draaien, door het zwaar materieel terug te nemen en het verkoopbedrag terug te geven aan de koper.

Hangende het onderzoek legde de civiele rechter beslag op het zwaar materieel. Voordat de civiele zaak was afgesloten, ging Rakesh er toe over om het zwaar materieel aan iemand anders te verkopen. De rechter gelaste de aanhouding van de ondernemer.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.