47- jarige vrouw uit Paramaribo 'die in hel leefde' hoeft niet meer te lijden

GFC NIEUWS- De 47- jarige Letitia uit Paramaribo hoeft niet meer te lijden. De vrouw heeft sinds haar tienerjaren het grootste gedeelte van de tijd “in een hel geleefd”. Haar echtgenoot zegt aan GFC Nieuws dat ze steeds naar duurzame oplossingen heeft gezocht om haar ernstig probleem op te lossen.

“Ze is zelfs een keer naar Nederland geweest in de hoop daar hulp te vinden. Maar daar werd er ook geen oplossing gevonden. Haar leven was merendeels een hel”, zegt haar levenspartner.

Letitia kreeg sinds haar 17e zeer vaak last van enorme migraineaanvallen die voor haar een ware kwelling waren.  Na haar bevalling van haar eerste kind negen jaren later kreeg ze daarenboven ook nog chronische stekende pijnklachten in haar rug.

“Mijn vrouw heeft het echt niet gemakkelijk gehad, maar gelukkig lijkt dat nu helemaal voorbij”, vertelt haar echtgenoot verder op blijde toon.

“Op advies van een bevriende arts is mijn vrouw begonnen met de DLPA- behandeling uit Duitsland. Deze natuurlijke behandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin (in Tourtonne 5/ telefoon 454682 /8914140) uitgevoerd. Bij Constantin kon men al gauw concluderen dat mijn vrouw een ernstig tekort had aan een zeer belangrijk mineraal. Iets wat nooit eerder goed bij haar was onderzocht”, legt haar man uit.

Volgens informatie werd het voedingspatroon van de toen nog zieke vrouw direct aangepast door een ervaren Europees gediplomeerde expert van Constantin.

“Het doel was om haar mineralentekort zo snel mogelijk op natuurlijke wijze op te heffen door gezond speciaal gekozen voedsel te eten. Ook mag mijn vrouw op advies van Constantin helemaal geen Cola, andere frisdranken, koffie, koek, snoep, chips, oude kaas en chocolade meer gebruiken. Daarnaast kreeg ze de DLPA – behandelingen voorgeschreven, want er werd ook een enorme spanning in haar nek geconstateerd. Bovendien kreeg ze speciale ontspanningsoefeningen tegen stress. Sinds november 2019 heeft mijn echtgenote nooit meer een migraineaanval gehad. Ze is na zoveel jaren eindelijk verlost van die ellende”.

Letitia bevestigt tegenover GFC Nieuws dat ze de laatste maanden geen migraineaanvallen meer heeft gehad en haar levenskwaliteit totaal verbeterd is.

“Maar ook mijn rugklachten zijn veel minder geworden door de DLPA- behandeling! Ik voel mij bovendien veel gezonder en ben door de speciaal voorgeschreven gezonde voeding ook stukken minder zwaar in gewicht. Ik ben veranderd in een blijde vrouw die niet meer de hele dag klaagt”, aldus de ex- patiënt.

Volgens de Europese top verjongingsexpert Clarke is de DLPA- behandeling uit Duitsland momenteel de meest effectieve behandelmethode om verschillende klachten op een natuurlijke wijze weg te nemen of in ieder geval sterk te verminderen. De behandeling is ontwikkeld door Clarke in samenwerking met Duitse professoren en homeopaten.

De DLPA- behandeling die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 wordt uitgevoerd, heeft volgens de topexpert een zeer positieve invloed op het lichaam en kan doeltreffend worden ingezet bij velerlei klachten. De prijs per behandeling van een uur is betaalbaar gemaakt voor de meeste mensen: SRD 25,-

DLPA HELPT BIJ DIVERSE KLACHTEN

Volgens onderzoekingen is de DLPA – natuurbehandeling, eventueel  in combinatie met het aanpassen van de voeding en het toepassen van een gezonde levensstijl, bijzonder effectief bij de volgende klachten: hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, lage libido, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken, stress en andere klachten.

Personen die ook op natuurlijke wijze van hun klachten af willen kunnen bellen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140.