fbpx
44 nieuwe coronagevallen binnen een etmaal, 32 genezen

GFC NIEUWS- Binnen 24 uur zijn 44 nieuwe coronagevallen erbij gekomen, terwijl 32 personen naar huis mochten.

Het aantal personen dat vanaf 13 maart besmet raakte met het coronavirus nadert zoetjesaan de 2.000. In totaal zijn 1.893 vanaf die periode positief getest op Covid-19. Daarvan zijn er in totaal 1.227 genezen en 27 overleden.
Het aantal actieve gevallen staat op 639.

In Paramaribo zijn binnen een etmaal 20 personen positief getest, 15 in Wanica, 3 in Para, 1 in Commewijne en ‘overige’ 5.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…