fbpx
Facebook Pagelike Widget

44-jarige man krijgt bordje eten van vrouw en steelt daarna haar telefoon

GFC NIEUWS- De 44-jarige Neynil Y. is door de politie van Uitvlugt ingesloten voor diefstal van een mobiele telefoon.

In de maand maart ging Neynil op bezoek bij de benadeelde. Bij die gelegenheid was de zaktelefoon van de vrouw op het balkon waar Neynil zat te eten. De vrouw had hem wat te eten gegeven.

Nadat Neynill vertrokken was kwam de vrouw tot de ontdekking dat haar zaktelefoon was verdwenen. Op camerabeelden is te zien hoe Neynil de zaktelefoon in zijn broekzak stopte voordat hij vertrok. De vrouw deelde de beelden met anderen.

Op 4 september zag een man, aan wie de benadeelde de camerabeelden getoond had, Neynil over straat lopen. Hij hield hem aan en bracht hem naar het politiebureau Uitvlugt.

Neynil gaf toe dat hij de mobiele telefoon heeft gestolen, echter zou iemand anders de telefoon van hem hebben afgepakt.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…