fbpx
42-jarige man rijdt stilstaand voertuig aan en overlijdt ter plaatse

GFC NIEUWS- De 42-jarige Mark Van der Berg, die op 9 november aan de Kankantriestraat ter hoogte van pandnummer no.29 tegen een stilstaand voertuig botste, is ter plaatse overleden.

De politie van Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding, waarbij een man vermoedelijk bewusteloos was geraakt na die botsing. Omstanders hadden van der Berg reeds uit het voertuig gehaald en vervolgens op het wegdek naast zijn voertuig geplaatst. Het ambulancepersoneel dat werd ingeschakeld, verklaarde aan de politie dat de man het leven reeds had gelaten.

De man die vermoedelijk taxichauffeur was van beroep kwam aangereden vanuit de Van ‘t Hogerhuysstraat en sloeg af in de Kankantriestraat. Volgens omstanders reed de man ter hoogte van de Calcuttastraat zig-zag op de weg.

Op een bepaald moment kwam de autobestuurder in botsing met het stilstaand voertuig dat op het trottoir langs de weg stond geparkeerd.

Om na te gaan wat de eigenlijke doodsoorzaak is van meneer Van der Berg, is zijn ontzielde lichaam hangende het onderzoek in beslag genomen.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.