fbpx

42-jarige man rijdt stilstaand voertuig aan en overlijdt ter plaatse

GFC NIEUWS- De 42-jarige Mark Van der Berg, die op 9 november aan de Kankantriestraat ter hoogte van pandnummer no.29 tegen een stilstaand voertuig botste, is ter plaatse overleden.
De politie van Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding, waarbij een man vermoedelijk bewusteloos was geraakt na die botsing. Omstanders hadden van der Berg reeds uit het voertuig gehaald en vervolgens op het wegdek naast zijn voertuig geplaatst. Het ambulancepersoneel dat werd ingeschakeld, verklaarde aan de politie dat de man het leven reeds had gelaten.
De man die vermoedelijk taxichauffeur was van beroep kwam aangereden vanuit de Van ‘t Hogerhuysstraat en sloeg af in de Kankantriestraat. Volgens omstanders reed de man ter hoogte van de Calcuttastraat zig-zag op de weg.
Op een bepaald moment kwam de autobestuurder in botsing met het stilstaand voertuig dat op het trottoir langs de weg stond geparkeerd.
Om na te gaan wat de eigenlijke doodsoorzaak is van meneer Van der Berg, is zijn ontzielde lichaam hangende het onderzoek in beslag genomen.

BEKIJK OOK
Ramdin staat stil bij internationale antidrugsdag