fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

41-jarige man opgepakt voor verduistering groot geldbedrag

GFC NIEUWS- De recherche van Regio Midden heeft de 41-jarige Perdiepkoemar S. alias Perdiep woensdag aangehouden voor oplichting en verduistering.
Perdiep wordt ervan verdacht een groot geldbedrag te hebben verduisterd.
Volgens de aangever gaf hij een groot geldbedrag aan Perdiep om dat om te zetten in vreemde valuta. Na het omwisselen moest Perdiep het vreemd geld brengen voor de aangever. Dat heeft Perdiep echter niet gedaan.
Nadat hij het Surinaams geld ontvangen had, liet hij niets meer van zich horen en maakte zich onbereikbaar voor de aangever.
Na de nodige speurwerk heeft de recherche van Regio Midden Perdiepkoemar alias Perdiep in beeld gebracht, opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld.
De politie vermoedt dat Perdiepkoemar meer personen heeft benadeeld. Die benadeelde personen worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Regio Midden.

OOK INTERESSANT
Ruim 100 buitenlandse wetenschappers naar Suriname voor deelname aan internationale conferentie over erfenis slavernij en contractarbeid