fbpx
40ste Covid-dode, 108 nieuwe besmettingen en 41 genezen

GFC NIEUWS- De teller van het aantal Covid-doden is vanavond aangepast.

Nog een persoon is overleden aan de gevolgen van het coronavirus en staat de teller nu op 40.

108 personen zijn de afgelopen 24 uren positief getest, terwijl 41 personen genezen zijn verklaard en naar huis mochten.

De meeste besmettingen zijn genoteerd in Paramaribo (46), gevolgd door Wanica (19), Commewijne (9), Para (6), Marowijne (1), Saramacca (1) en overige 26.

In totaal zijn 2.761 personen positief getest op Covid-19 sinds 13 maart van dit jaar. In totaal zijn 1.830 genezen.

Het aantal actieve gevallen is 891.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…