4000 bezoekers vandaag verwacht in Jeugdcentrum

Vandaag organiseert het Jeugdcentrum haar traditionele Keti Kotiviering met als thema Wan njun s’ma | Wan njun prakseri. Dit jaar is dit in samenwerking met Stichting Jongeren Welzijn, GodChasers en andere jeugdorganisaties.

Naar verwachting zullen ongeveer 4000 bezoekers op dit evenement af komen.

De viering zal starten met een Keti Koti kerkdienst in de Grote Stadskerk, waarna er een wandelloop zal zijn naar het Jeugdcentrum toe.

De bezoekers mogen uitkijken naar diverse activiteiten voor jong en oud zoals een zaalvoetbal knock-out en kinderspelen. Uiteraard zullen zoals gebruikelijk de diverse eetstands met traditionele Surinaamse gerechten, snacks en andere lekkernijen verkrijgbaar zijn.

Het entertainment programma ziet er als volgt uit: een Koto fashion show met jonge Surinaamse ontwerpers zoals Elgerow van Hetten, Julio Irokromo en Genevieve Apinsa. Optredens van gospelartiesten zoals Johan Herbert, Emanuel Sanvisi, Raff Chanco, Asgar Koster & Eugene Main.

In de avond zal er een live optreden zijn met GodChasers waarna een samengestelde groep met muzikanten genaamd “Back in Time” het publiek zal entertainen. Deze groep zal kerkliedjes met een back-to-the-eighties tintje presenteren en heeft leden zoals Gloria Lie Kwie Sjoe, Nicole Tong Sang, Jerrel Pinas, Edward Weltevreden en Ted Jantz.(GFC)

Overige berichten