fbpx
40-jarige bromfietser overleden in het verkeer

GFC NIEUWS- De 40-jarige bromfietser, Lokheram Mac Bran, is op 11 april omgekomen in het verkeer.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het gaat om een aanrijding tussen een autobestuurder en de bromfietser Mac Bran.

De autobestuurder reed over de Zwartenhovenbrugstraat en kwam vanuit de Saramaccastraat en ging richting Gemenelandsweg. Mac Bran reed ook over de Zwartenhovenbrugstraat, maar kwam van uit de tegenovergestelde richting.

Op camerabeelden is te zien hoe de bromfietser een auto van achteren aanrijdt en daarbij op de weg komt te vallen, op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer.

Op datzelfde moment komt een personenauto vanuit de tegenovergestelde richting aanrijden en deze auto rijdt over de bromfietser Mac Bran, die zodanig gewond raakte dat hij nagenoeg op slag dood was.

De autobestuurder reed door, maar is dezelfde dag achterhaalt door de politie van Nieuwe Haven. Hij gaf aan niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De autobestuurder zal voorgeleid worden bij een hulpofficier van justitie en zal een beslissing worden genomen met betrekking tot een onderzoek tegen hem.

Het ontzielde lichaam van Mac Bran is hangende het onderzoek voor obductie in beslag genomen.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…