40-jarige bromfietser overleden in het verkeer

GFC NIEUWS- De 40-jarige bromfietser, Lokheram Mac Bran, is op 11 april omgekomen in het verkeer.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het gaat om een aanrijding tussen een autobestuurder en de bromfietser Mac Bran.
De autobestuurder reed over de Zwartenhovenbrugstraat en kwam vanuit de Saramaccastraat en ging richting Gemenelandsweg. Mac Bran reed ook over de Zwartenhovenbrugstraat, maar kwam van uit de tegenovergestelde richting.
Op camerabeelden is te zien hoe de bromfietser een auto van achteren aanrijdt en daarbij op de weg komt te vallen, op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer.
Op datzelfde moment komt een personenauto vanuit de tegenovergestelde richting aanrijden en deze auto rijdt over de bromfietser Mac Bran, die zodanig gewond raakte dat hij nagenoeg op slag dood was.
De autobestuurder reed door, maar is dezelfde dag achterhaalt door de politie van Nieuwe Haven. Hij gaf aan niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
De autobestuurder zal voorgeleid worden bij een hulpofficier van justitie en zal een beslissing worden genomen met betrekking tot een onderzoek tegen hem.
Het ontzielde lichaam van Mac Bran is hangende het onderzoek voor obductie in beslag genomen.

Overige berichten