fbpx
4-jarig meisje sterft de hongerdood en wordt deels opgegeten door ratten

GFC NIEUWS- Het lichaam van de 4-jarige Willow Dunn, werd deze week deels opgegeten door ratten, aangetroffen in haar bedje.

Haar vader, Mark James Dunn, 43, en stiefmoeder Shannon Leigh White, 43, zijn aangeklaagd voor moord.

Willows moeder, Naomi Dunn, stierf tijdens de bevalling in november 2015. Haar beste vriendin Shannon White startte kort daarna een relatie met de vader van Willow en ging niet lang daarna inwonen.

Baby Willows stiefmoeder verwisselde nooit een pamper, haalde de politie aan. Dit zou zijn gezegd door familieleden. Het meisje werd verwaarloosd en kreeg nauwelijks iets te eten. Het meisje dat downsyndroom had, zag er uitgehongerd uit.

Volgens de politie wilde de vrouw nooit stiefmoeder zijn. Ondanks het koppel maanden doorhad dat het kind ziek was, werd er geen actie ondernomen.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…