fbpx

39-jarige Murcy Ralim overleeft aanrijding niet

GFC NIEUWS- De politie van Zanderij kreeg vrijdag via de Command Center de melding van een verkeersongeval aan de Krakaweg ter hoogte van de eerste brug.

Bij aankomst op de plek bleek de 39-jarige mede-inzittende Murcy Ralim per eigen gelegenheid te zijn afgevoerd naar het politiebureau Zanderij.

Het slachtoffer die niet aanspreekbaar was, werd met een visum per eigen gelegenheid verder afgevoerd naar de RGD poli te Onverwacht. Bij aankomst op de poli bleek hij reeds overleden te zijn. De arts stelde officieel de dood vast.

Onderzoek wees uit dat een aantal arbeiders van een bedrijf voor bouwwerkzaamheden waren in het gebied. Op de terugweg reden zij in vijf afzonderlijke voertuigen over de Krakaweg, komende vanuit de richting van de Afobakaweg en gaande naar die van de Kennedyweg.

Ter hoogte van de eerste brug nabij Kankantu slingerde de pick-up bij het beschrijven van een linkse bocht en kwam daarbij op de andere rijhelft terecht. De 35-jarige pick-up bestuurder C.K. remde af, raakte van de weg en verloor daarbij vanwege zijn dronkenschap de controle over de besturing van zijn pick-up.

BEKIJK OOK
Surinaams volk moet profiteren van opbrengsten uit olie- en gassector

Het voertuig met vijf inzittenden, inclusief de bestuurder kwam, op de berm terecht en sloeg vervolgens over de kop.

Murcy moet daarbij uit het voertuig zijn geslingerd en op de berm zijn beland. De chauffeur en de drie andere mede-inzittende hebben uitwendig bekeken geen letsels opgelopen, maar klaagden van pijn. Na medische behandeling op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis zijn de mede-inzittenden heengezonden.

De chauffeur die onder invloed van alcohol verkeerde, werd aan een bloedtest onderworpen, waarna hij ter ontnuchtering werd overgebracht naar het politiebureau.

Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is in beslag genomen.