fbpx
375 grondpapieren voor Houttuin en Domburg

Minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening Grond en Bosbeheer(RGB) heeft vandaag in het district Wanica 375 grondpapieren uitgereikt. Bewoners van de ressorten Houttuin en Domburg zijn hiervoor in aanmerking gekomen.

“ Het was hard werken om alles rond te krijgen en nu reiken we de stukken met alle plezier uit aan de belanghebbenden”, haalde de minister aan.

De minister benadrukt dat de uitgifte van de grondbeschikkingen geen politieke stunt is en niets te maken heeft met de verkiezingen van 25 mei. “ Het volk wordt blij gemaakt met iets waar ze recht op hebben”, zei Relyveld.

Zijn ministerie zal de komende dagen Nickerie en Coronie aandoen. Ook voor Para en Commewijne worden er wederom voorbereidingen getroffen voor de uitreiking van grondpapieren.

Het ministerie is druk bezig de grote achterstand in te lopen. Relyveld wil voor 25 mei nog ruim 3000 beschikkingen uitreiken.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.