37- jarige man doodgestoken

GFC NIEUWS- Bij een steekpartij in de late avond van woensdag nabij de kruising van de J. Lachmonstraat en Brokopondolaan, is de 37-jarige Hatiaan Getho Juanvin om het leven gekomen.
Juanvin is neergestoken door de 27-jarige Hatiaan, Nikinson M.
De twee mannen woonden samen met hun partners op hetzelfde adres. Nikinson hield op die bewuste woensdag zijn partner voor dat zij het huis moest verlaten waarna hij weg ging.
Toen Nikinson in de avonduren terugkeerde en zag dat zijn vrouw nog in het huis was, zette hij haar kledingstukken buiten het huis ten einde haar te dwingen om weg te gaan.
Juanvin vond de handelswijze van Nikinson niet correct om zijn partner in de late avonduren uit huis te zetten. Er ontstond eerst een woordenwisseling tussen de twee mannen waarna zij met elkaar op de vuist gingen.
Nikinson liep na het vuistgevecht naar zijn auto en haalde daaruit een mes te voorschijn. Met dat mes bracht hij Juanvin ettelijke steekverwondingen toe.
Na zijn daad verliet Nikinson de plek, maar meldde zich enige tijd later aan bij de politie met een mes en een houwer in zijn bezit. Hij verklaarde dat het slachtoffer zich met de houwer had bewapend, terwijl hij dat mes als wapen had.
De afdeling Kapitale Delicten van de politie zal belast worden met het nader onderzoeken van deze zaak.

Overige berichten