fbpx

36-jarige man ontvoerd en mishandeld

GFC NIEUWS- De 45-jarige Gregory F., Eric, B. (54) en Detles B.(37) zijn op 8 december door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) in Commewijne aangehouden, nadat ze een man hadden ontvoerd en mishandeld.

De verdachten werden daarna overgedragen aan de politie van Geyersvlijt. Zij worden onder andere verdacht van vrijheidsberoving, mishandeling en overtreding van de Vuurwapenwet.

De drie mannen hadden de 36-jarige R.P. ergens ontmoet in Paramaribo-Noord, alwaar R.P. plaats nam in hun voertuig om te praten over een geldkwestie tussen zijn vriendin en een van de verdachten.

Het gesprek liep op een bepaald moment zodanig uit de hand dat R.P. door de drie verdachten werd mishandeld en van zijn vrijheid werd beroofd. Zij reden vervolgens met hem naar Commewijne.

BEKIJK OOK
FOSPA-Suriname vraagt bescherming inheemse gebieden

Een politieambtenaar, die in zijn voertuig reed, zag dat een man uit een auto wilde springen maar dat die werd tegengehouden door andere mannen in de auto.

De politieman zette de achtervolging in en het lukte hem om de auto klem te rijden. Kort daarna arriveerden collega’s van het RBTP ter plaatse aangezien de politieman om assistentie had gevraagd terwijl hij bezig was met de achtervolging.

In de auto van de verdachten werd een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen. Hangende het onderzoek werd de auto en het vuurwapen in beslag genomen.

Het drietal is ingesloten.