fbpx

36- jarige dame die voor de 3e keer is bedrogen: mannen zijn niet te vertrouwen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 36- jarige dame die voor de derde keer straal voor de gek is gehouden zegt dat ze nooit meer vertrouwen zal stellen in een man.

De dertiger uit Utrecht begon toen zij 19 jaar was aan haar eerste liefdesrelatie met een schoolvriend. Die affaire werd een paar jaar later abrupt door haar verbroken toen zij erachter kwam dat haar geliefde achter haar rug om vaker het bed indook met haar beste vriendin.

Na een paar jaar als single te hebben geleefd ontmoette zij haar nieuwe partner bij de bushalte. Het koppel ging samenwonen.

“Maar toen ik zwanger was van mijn eerste en enige kind ging meneertje de bloemetjes flink buiten zetten en bleek ook hij mij vaker ontrouw te zijn geweest. Wij zijn toen uit elkaar gegaan”, vertelt ze aan GFC Lifestyle.

BEKIJK OOK
Man die zijn vriendin verlaat nadat ze knobbeltje in borst ontdekt wordt verguisd

Haar derde vriend beloofde haar plechtig dat hij haar nooit pijn zou doen en haar vertrouwen in hem nooit zou beschamen. Maar dat bleken al gauw loze beloften te zijn.

“Deze man was zo jaloers dat het samenleven met hem bijna onmogelijk werd. Toen hij bovendien ook nog fysiek geweld begon toe te passen heb ik de stekker uit de relatie getrokken”.

“Er zal geen dag meer komen dat ik mijn hart geef aan een man. Ik het begin hebben ze de liefste woorden en mooiste verhalen. Maar uiteindelijk zorgen ze allemaal voor veel verdriet en teleurstellingen. Er komt nooit meer een man in mijn leven“, weet ze zeker.

Foto ter illustratie.