fbpx
350 milliliter en 103 gram cocaïne aangetroffen in postpakketten 23-jarige jongeman

GFC NIEUWS- De 23-jarige postverzender Kenzo M. werd op 14 oktober door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat.

Deze jongeman heeft op dinsdag 18 en vrijdag 21 augustus twee postpakketten ter verzending naar Nederland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werd respectievelijk 350 milliliter en 103 gram cocaïne aangetroffen in de postpakketten.

Deze zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Na uitgewerkte informatie hebben de rechercheurs het adres van Kenzo in Wanica achterhaald, waarna hij ter voorgeleiding werd aangehouden.

Kenzo verklaarde aan de politie dat hij de pakketten had gepost voor een zekere Roy en kreeg per keer 100 euro in ontvangst. Roy is nog niet achterhaald.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…