fbpx
Facebook Pagelike Widget

35- jarige vrouw die dood is gevonden wilde relatie met vriend verbreken

GFC NIEUWS- Een 35- jarige vrouw die gisteren dood in een huis werd aangetroffen, wilde de relatie met haar vriend verbreken.

Buren laten weten dat het koppel mede daarom, wekenlang op frequente basis enorme ruzie had en de scheldpartijen in de wijde omgeving te horen waren.

De familieleden van de vrouw hadden eerder op Facebook een bericht geplaatst met het verzoek naar de vrouw uit te kijken, want ze maakten zich veel zorgen over haar. Volgens omroep West was het slachtoffer al twee weken vermist toen haar ontzielde lichaam gevonden werd in een huis aan de Wognumstraat in Den Haag, Nederland.

In het kader van het onderzoek is zondag een 26- jarige man uit Zoetermeer aangehouden, meldt omroep West.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…