35- jarige populaire actrice vertelt huilend dat ze spijt heeft dat ze met zoveel mannen naar bed is geweest

GFC LIFESTYLEREDACTIE- “Als ik op straat ga, heb ik het gevoel dat er met grote letters het woord sl*t op mijn voorhoofd staat gegraveerd.

Ook de vreselijke scheldnamen die via het internet ‘naar mijn hoofd worden geslingerd’ zijn talrijk en pijnlijk”.

“Dit alles houdt mij in een houdgreep, zo voelt het aan”.

Dat zegt de bekende 35- jarige Amerikaanse voormalige naaktactrice Bree Olson op sommige momenten huilend in een openhartig monoloog op sociale media.

De actrice beweert heel veel spijt te hebben dat ze voorheen uit de kleren is gegaan voor het maken van erotische films waarbij een ruim aantal mannen met haar van bil zijn gegaan.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: Als mannen meteen na geslachtsgemeenschap een vrouw dumpen is dat schuld van de dame zelf, zeggen datingcoaches

“Mijn leven is gedeeltelijk geruïneerd. Ik had niet moeten meedoen aan volwassenefilms”.

“Na jaren actief te zijn geweest in de naaktfilmindustrie zet ik nu voet aan wal in de mainstream industrie, maar kom vanwege mijn verleden zoveel problemen op mijn pad tegen”.

“Ik word niet door een ieder serieus genomen of gerespecteerd. Er is een smet op mijn naam”, vervolgt ze.

Ze waarschuwt meisjes om niet in de val van het grote geld te lopen.

“Ik kan zo weer beginnen en ruim 20.000 dollar per week verdienen door weer voor de camera gemeenschap te hebben met verschillende mannen. Maar het is niet de moeite waard, de negatieve kanten wegen veel te zwaar”, weet ze.

Olson adviseert vrouwen om ver weg te blijven van de volwassenefilmindustrie.