35-jarige man omgekomen bij zware aanrijding

De 35-jarige autobestuurder, Urvin Pocornie, is bij een aanrijding op de Afobakaweg overleden.

De politie van Paranam kreeg omstreeks 10.30 uur de melding van een aanrijding op de Afobakkaweg, ter hoogte van mast 31 nabij het dorp Powakka.
Bij aankomst op de plek werd een personenauto en een pick-up met zware materiële schade op de berm langs de weg aangetroffen.

Naast de voertuigen lag het levenloos lichaam van Pocornie. Een ingeschakelde arts stelde de dood van hem vast.

De pick-upbestuurder en zijn bijrijder hadden zich inmiddels met assistentie van een andere autobestuurder begeven naar het politiebureau Paranam.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat beide voertuigen vanuit tegenovergestelde richting over de Afobakkaweg reden. Pocornie kwam vanuit Afobaka.

Pocornie moet ter hoogte van mast 31, nabij het dorp Powakka, een bocht naar rechts hebben beschreven en kwam op de rijhelft van de tegenligger, in deze de pick-upbestuurder, terecht. Het gevolg was een aanrijding waarbij de pick-up over de kop sloeg.

De pick-upbestuurder liep een verwonding op aan zijn rechterarm. Zijn bijrijder klaagde van pijn over het lichaam. Beiden mannen zullen medisch worden behandeld.

Het ontzielde lichaam van Pocornie is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Overige berichten